Forum gildii Team Masters. Założyciele Forum: Piter12345 i 0ultimos0.
Auto Cannon-EX
tak sobie pomyslalem ze skoro mamy taverne wiec chyba to bedzie najodpowiedniejsze miejsce na ten temat:D
otoz od jakiegos czasu mam na kompie tylko cabala... mam lekki przestoj z gierkami heh a skoro lubie RPG-i wiec pomyslalem sobie ze moze doradzicie mi jakies ciekawe tytuly tychze gierek:D
najbardziej podobaja mi sie RPG typu newerwinter badz lionhert:d
jesli ktos zna jakies fajne gierki tego pokroju to piszcie!
Wiedźmin
Frather
Ghotic
Dungeon & Siege
Fable
Jak coś mi się przpomni to dopisze.
Auto Cannon-EX
frather? nie slyszalem ... moglbys jakos krotko te gre opisac?
chodzi mi raczej o twoje wrazenia niz opis taki jak na necie moge znalezc
Ostatnio edytowany przez szaszlyk31 (2009-09-22 12:53:38)
W Fratherze masz 3 postacie do wyboru niepamietam nieche wprowadzać w błąd jakie to postacie.
Fajne rozwiązanie z brońmi jest są pistolety ,a to taka raczej gierka o różnych stwórach a nie jakiś dziki zachód,są też miecze luki itp.
Grafa może nie zaskakuje jakoś ale gierka jest przyjemna.Troche krótka....
UMD-03 Lautus Pluma
Polecam :
Fable,
Ghotca
i Joanna d'arc
kiedys se w te gierki gralem

Electric Bird
Ultimos napisał:
W Fratherze masz 3 postacie do wyboru niepamietam nieche wprowadzać w błąd jakie to postacie.
Fajne rozwiązanie z brońmi jest są pistolety ,a to taka raczej gierka o różnych stwórach a nie jakiś dziki zachód,są też miecze luki itp.
Grafa może nie zaskakuje jakoś ale gierka jest przyjemna.Troche krótka....
Grałam, podobała mi się. Klimat troszeńkę podobny do Diablo I, ale może bardziej jeśli chodzi o interfejs i podobny wybór postaci.
Plusem jest fajna klimatyczna muzyka. Minusem - trochę monotonna na dłuższą metę, ale jak się człowiek wciągnie, to już gra do końca
Wrzucę parę screenów:

Auto Cannon-EX
UMD-03 Lautus Pluma
wiesz co ja miałem jeszcze taką fajną grę rpg tyle że nazwy sobie nie mogę przypomnieć
Ostatnio edytowany przez Kamilion9972 (2009-09-29 14:06:07)

Electric Bird
Fajną grą jest też Sacred. Niedawno wyszła część druga tego tytułu. Myślę, że warto się zainteresować. Ja czekam aż pierwsze ceny spadną i kupuję
Auto Cannon-EX
jak narazie sciagnalem sobie zlota edycje neverwintera 2 z dodatkami i zaczynam w to grac:D ale oczywiscie cabal to piorytet:P
UMD-03 Lautus Pluma
taa

Auto Cannon-EX
HEHEE tez uwazam ze dobrze wybralem:d
choc musze przyznac ze na pierwsze wrazenie 1 bardziej mnie od razu wciagnela:P