Forum gildii Team Masters. Założyciele Forum: Piter12345 i 0ultimos0.
Auto Cannon-EX
nom coraz czesciej jak wchodze to brak nowych postow a kiedys to bylo tego od zaje.... miejmy nadzieje ze nzow sie rozkrecimy jako gaduły
UMD-03 Lautus Pluma
ja tez tak mysle

UMD-03 Lautus Pluma
ale i zdazalo sie tak ze jak wchodzilem co 5-6 godz a czasami nawet wcale w dzien nie wchodzilem a dopiero na nastepny dzien wchodzilem to wcale ani jednego nowego posta nie bylo trzeba jakas reklame zrobić na innej stronie zrobic

UMD-03 Lautus Pluma
i wtedy by wchodzilo wiecej osob a i sry za blad w poprzednim poscie

ooooOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!! mam pomysla ! xD
zrobic filmik-reklame jak np. jest zapowiedz jakiejs gry i tam sa urywki z gry to cos ala to tylko ze reklama gildi i www.teammasters.pun.pl

UMD-03 Lautus Pluma
Jestem na TaAaAaAAAaaaaaaAAAAAk xD I w jednym urywku bysmy stali w rzędzie i np właczali buufki i by bylo takie przesuwanie kamery czy coś w tym stylu ^^

UMD-03 Lautus Pluma
ej a jak wam sie podoba moj obrazek z przed roku ktory narysowalem na plastyce dla mojego brata

Moje pismo może niezbyt ładne miałem wtedy ale chodzi mi o obrazek
Ostatnio edytowany przez Kamilion9972 (2009-10-05 18:18:42)

Piter12345Administrator|BL|158lvl
ja moge zuploadowac to na moj channel na YT ale najpierw trzbea zrobic filmik jestem ZA!
Niezły obrazek z V klasy
To kiedy ten filmik ,spróbuje zgrać ludzi
Electric Bird
Kamilion9972 napisał:
ej a jak wam sie podoba moj obrazek z przed roku ktory narysowalem na plastyce dla mojego brata
Aaa idealne zobrazowanie Bena Świetnie narysowane. Trzeba jeszcze było na odwrocie narysować jedno z jego wcieleń
Ultimos napisał:
To kiedy ten filmik ,spróbuje zgrać ludzi
Oby jak najszybciej, póki jeszcze entuzjazm króluje
Auto Cannon-EX
UMD-03 Lautus Pluma
Dzieki Acayra jak bede miał czas to narusuje Szybciora i wstawie

UMD-03 Lautus Pluma
ja chce wystąpić w tym filmiku na 100% ale moze bedziemy nagrywać w Sobote albo w Niedziele bo wtedy najwiecej ludzi ma wolny czas na granie